Appel homepage

Planning
Wilt u eerder stoppen met werken, of nu al iets doen met de overwaarde van uw huis? Bij financiële planning draait het om inkomen en vermogen: wat zijn uw financiële wensen op de korte en op de lange termijn en hoe kunt u dat realiseren?

Op de korte of lange termijn
Een financiële planning stelt u in staat de dingen te doen die u leuk vindt en eventuele risico's op te vangen. Aan de hand van een analyse, stel ik graag een uitgebreid advies voor u op over de financiële producten die u, voor het bereiken van uw financiële doelen, kunt afsluiten. Hierbij kijk ik onder andere naar uw inkomen, vermogen, hypotheek, (pensioen)verzekeringen, arbeidsongeschiktheids-, werkloosheids-, overlijdensrisico.

'Sporten.
Iets leuks doen met de kinderen. Reizen. Historische kunstschatten bezoeken. Iets bijdragen aan de samenleving, bijvoorbeeld via vrijwilligerswerk. Zoveel dingen zijn meer waard dan geld. Met een financiële planning kunt u uw dromen waarmaken, uw talenten benutten en díe bijdrage aan de maatschappij leveren die u wilt leveren.

Ik kijk graag samen met u hoe we uw financiële situatie zo kunnen inrichten, dat u in uw leven, zowel op de korte als lange termijn, de dingen kunt doen die voor u belangrijk zijn.'

Colofon

Ontwerp: Aart Geesink
Techniek: Atop Reklame
Tekst: Maureen Motta
Fotobeelden: Dreamstime