Appel homepage

Belastingen
Met de juiste diploma's op zak, richt ik me zowel op ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) als op particulieren.

Professioneel en persoonlijk
Of het nu gaat om een aangifte inkomstenbelasting, omzetbelasting of successie-/schenkingsrecht: ik sta u graag professioneel en persoonlijk terzijde op het gebied van belastingen. Mijn werk­zaamheden variëren van onder­handelingen met de belastingdienst en aangiftes, tot bezwaar­schriften en fiscaal advies. Graag denk en kijk ik met u mee naar belastingvraagstukken en de mogelijkheden die de wet u biedt.

Ik attendeer u op fiscale ontwikkelingen die voor u van belang kunnen zijn en treedt in overleg om deze te bespreken, rekening houdend met uw wensen en persoonlijke situatie. Hierbij werk ik intensief samen met een gerenommeerd administratiekantoor in Amsterdam, dat desgewenst uw gehele administratie, loonadministratie en jaarrekeningen kan verzorgen.

'Aangifte doen? Belastingadvies nodig?
Natuurlijk kunt u het allemaal zelf uitzoeken en eindeloos heen en weer bellen met de belastingdienst. Die taak kan ik voor u waarnemen. Scheelt een hoop tijd en gedoe. Tijd die u misschien graag aan iets anders wilt besteden.'

Colofon

Ontwerp: Aart Geesink
Techniek: Atop Reklame
Tekst: Maureen Motta
Fotobeelden: Dreamstime